Opplæringsteori og læreplanforståelse

Opplæringsteori og læreplanforståelse - Kamil Øzerk | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kamil Øzerk
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Opplæringsteori og læreplanforståelse.pdf
ISBN
4077642950020

BESKRIVELSE

Boken tar for seg opplæringsteori, læreplanteori og pedagogisk filosofi. Den forsøker å revitalisere pedagogikkens hvordan-aspekt i vid forstand, og tar spesielt opp emner som er aktuelle for grunnskolens opplæringspraksis og dagens læreplandokumenter. Boken gir en detaljert beskrivelse av Kunnskapsløftet og rammeplan for barnehager. Den henvender seg til pedagogikkstudenter og lærerstudenter, så vel som praktiserende lærere og førskolelærere. Har litteraturliste og stikkordsregister.

Mer om ... Øzerk, K.Z (2006): Opplæringsteori og læreplanforståelse : en lærebok med vekt på Kunnskapsløftet, Rammeplan for barnehager og aktuelle kunnskaper for pedagoger: Kap 11,12, 13, 14, 15 og 16 (ca. 50 sider).

Skolebaserte utviklingsprosjekter på ungdomstrinnet: læreres opplevelser av satsningen Ungdomstrinn i utvikling . Logg inn.

RELATERTE BØKER