Det blå mellom himmel og hav

Det blå mellom himmel og hav - Susan Abulhawa | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susan Abulhawa
DIMENSJON
7,70 MB
FILNAVN
Det blå mellom himmel og hav.pdf
ISBN
4632596006215

BESKRIVELSE

Kjærlighet i vanviddets tid.Susan Abulhawa følger opp den internasjonale suksessen "Morgen i Jenin".I en flyktningleir på Gazastripen sitter Khaled, en ung palestinsk gutt, og forteller om slekten sin. Han er lenket til rullestolen, og er omgitt av fire generasjoner kvinner: Oldemoren, som kunne snakke med jinnen og bestemor Nazmyieh, som var den vakreste og mest rampete jenta i Beit Daras. Khaleds mor, Alwan, som elsker i det stille og det uendelige og broderer vakre arbeider der hun syr stjerner og månen på plass. Og lillesøster Rhet Shel, som er selve løftet de alle har gitt hverandre, hun som holder solen oppe."Det blå mellom himmel og hav" er en sterk fortelling hvor internasjonal storpolitikk og familiehistorie er to sider av samme sak. Den handler om familie og røtter og om hvordan vi definerer oss selv.Det gjelder ikke bare palestinere, det angår oss alle.

Men dette blå er også stedet inni ham der han finner fred når bombene faller over Gaza. Khaled er omgitt av fire generasjoner kvinner som lever sitt liv rundt ham, og han forteller om flukten fra den lille byen Beit Daras i 1948 til livet som flyktning i Gaza. 3 kommentarer til " Det blå mellom himmel og hav av Susan Abulhawa " Tine 10.

«Det blå mellom himmel og hav» gjør ingen forsøk på å være en nøytral beretning, men er en roman om palestinsk lidelse og fordrivelse, og ... Og lillesøster Rhet Shel, som er selve løftet de alle har gitt hverandre, hun som holder solen oppe. «Det blå mellom himmel og hav» er en sterk fortelling hvor internasjonal storpolitikk og familiehistorie er to sider av samme sak.

RELATERTE BØKER