Se, døden på deg venter

Se, døden på deg venter - Maria Lang | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Lang
DIMENSJON
3,99 MB
FILNAVN
Se, døden på deg venter.pdf
ISBN
9125493905976

BESKRIVELSE

Maria Lang er Sveriges Agatha Christie! Bak teaterets sceneteppe skjuler det seg intriger og forbudt begjær. Det er der døden på deg venter ? Puck blir venn med en gruppe operasangere som skal fremføre Mozarts Cosi fan tutte på Drottningholms slottsteater i Stockholm. Blant sceneteppene i det unike 1700-tallsteateret ramler Puck rett inn i et vepsebol av lidenskap og intriger. Følelsene stormer blant de temperamentsfulle operasangerne, og det meste kretser rundt den vakre Tove Monrad. Men ingen aner at den kjærlighetshungrende divaen svever i fare ? før det er for sent. Mordet setter en støkk i alle, og det blir vanskelig for Puck å følge ledetrådene. Snart leker morderen katt og mus med henne, og hun savner sin venn kriminalkommisær Christer Wijk. Rekker han å komme henne til unnsetning før morderen slår til igjen?

Read 16 reviews from the world's largest community for readers. Maria Lang er Sveriges Agatha Christie!Bak teaterets scenet... Stikkordarkiv: Se døden på deg venter Se, døden på deg venter.

Maria Lang er Sveriges Agatha Christie!Bak teaterets scenet... Stikkordarkiv: Se døden på deg venter Se, døden på deg venter. Postet den september 21, 2013 av karinleser.

RELATERTE BØKER