Smertens barn

Smertens barn - Vera Larsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vera Larsen
DIMENSJON
10,19 MB
FILNAVN
Smertens barn.pdf
ISBN
6673546729381

BESKRIVELSE

- Niklas slår meg, hulket Ellen. - Karen også. Og ... nei, jeg kan ikke si det. Det er så grusomt, men ... hun ventet, trakk pusten dypt og hikstet ordene frem. - Niklas kommer av og til opp i sengen til meg om natten. Og Karen lar det skje. Hun slo øynene ned så ikke Othilie skulle se uttrykket i dem mens hun ventet. - Jeg kan ikke tro det, sa Othilie rystet. - Jeg ... nei, Ellen. Jeg ser du er opprørt, men jeg kan ikke tro det. Verken om Karen eller om Niklas. Ellen begynte å hikste. - Det er det ingen som gjør, strigråt hun.

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Kjøp Smertens barn fra Cappelendamm - Niklas slår meg, hulket Ellen. - Karen også.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Barn med gjentatt/hyppig hodepine, særlig under 10-12 år, slutter ofte å si fra at de har hodepine etter noen ganger, selv om de fortsatt er plaget.

RELATERTE BØKER