Analyse av finansregnskapet

Analyse av finansregnskapet - Kjell Banken, Tor Busch | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Banken, Tor Busch
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Analyse av finansregnskapet.pdf
ISBN
9580399967553

BESKRIVELSE

Analyse av finansregnskapet erstatter boken Analyse av regnskapet av samme forfatterpar, og fokuserer i større grad på finansregnskapets eksterne funksjon. Boken er tilpasset rammeplanen, og det er lagt vekt på å gi en teoretisk tilnærming til sentrale regnskapsprinsipper og måleproblemer. Boken er oppdatert i henhold til ny regnskapslov, som sammen med utvalgte deler av aksjeloven og skatteloven, følger boken i egne vedlegg. Den egner seg derfor også som oppslagsbok.

Norske virksomheter må utarbeide finansregnskap ved slutten av hvert kalenderår og skal redegjøre for virksomhetens finansielle situasjon overfor omverdenen. Finansregnskapet er det offisielle regnskapet, ... da det er utarbeidet for å betale minst mulig skatt eller gjøre et god inntrykk på kreditorene selskapet er avhengig av.

da det er utarbeidet for å betale minst mulig skatt eller gjøre et god inntrykk på kreditorene selskapet er avhengig av. Finansregnskapet viser den økonomiske utviklingen de siste tre årene kalles årsregnskapet.

RELATERTE BØKER