Mine valg

Mine valg - Geir Helljesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Helljesen
DIMENSJON
8,7 MB
FILNAVN
Mine valg.pdf
ISBN
8926024362114

BESKRIVELSE

Geir Helljesen har vært med på å lede NRKs valgsendinger fra 1969, også de to folkeavstemningene om EF/EU i 1972 og 1994. Kommunevalget høsten 2011 blir det første han ikke dekker. Til gjengjeld øser ekspertkommentatoren i denne boken fra et vell av historier om personer, fenomener og begivenheter knyttet til "sine" valg. Det har skjedd en klar utvikling i form og innhold gjennom de valgene Helljesen har vært i studio. Hvert valg har vært spesielt, og som programleder har han tatt pulsen på norsk politikk. Dermed blir dette også et riss av partipolitikkens historie og historien om et samfunn gjennom de siste 40 årene.

I forbindelse med oppdateringen av personvernlovgivningen i EU, har vi gjort det enklere for deg å få oversikt over hvordan vi samler inn og behandler dine data. Logg inn på mine sider og velg innhold . OBS! Har du nye Altibox TV (sjekk om dekoderen din heter Huawei Q22), kan du fortsatt se opptakene, gitt at du hadde kanalen da opptakene ble gjort.

Pengene arbeidsgiveren din betaler til deg i pensjonssparing plasseres i fond. Når markedene er urolige er det lett å bli urolig selv.

RELATERTE BØKER