Våpenskjold

Våpenskjold - Thomas Enger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Enger
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
Våpenskjold.pdf
ISBN
5387597046550

BESKRIVELSE

«Våpenskjold» er fjerde bok om krimjournalisten Henning Juul. En frittstående krim, den nest siste i Juul-serien. ET UFORKLARLIG DRAP: Dypt i de svenske skoger, midt under høstjakten, blir en eldre mann skutt og drept. Det er ikke et vådeskudd. EN MYSTISK FORSVINNING: Småbarnsmoren Hedda Hellberg skulle til Italia i tre uker for å pleie sine sår etter farens død. Men på hotellet har de aldri hørt om henne. Alle spor etter Hedda slutter på Gardermoen. EN PERSONLIG JAKT: Journalisten Nora Klemetsen kjente Hedda, og hun involverer seg i saken. Nora kan ikke tro at Hedda har forlatt mann og barn frivillig. Enda mer gåtefullt blir det da Heddas navn dukker opp i forbindelse med drapet i Sverige. EN FARLIG KOMBINASJON: Henning Juuls liv dreier seg bare om én ting: Hvem tente på leiligheten der hans og Noras lille sønn Jonas omkom? Sporene Henning følger, peker i retning av saken Nora arbeider med. De nærmer seg en sannhet, og noen er villig til å drepe for å holde den skjult. En sannhet med røtter i et mørkt kapittel i europeisk historie.

Våpen som eget fagområde kalles heraldikk.Ordet er dannet av herold, fordi herolder har vært fagfolk for våpen helt siden middelalderen. Våpenskjold . En gammel hemmelighet.

Betegnelsen heraldikk brukes også om faktisk forekomst av våpenmerker. Heraldisk kunnskap brukes blant annet til å konstruere (sette sammen) nye våpen, utforme ... Oslos kommunevåpen er ikke et våpen i heraldisk forstand, men en nytegnet versjon fra 1924 av et segl fra middelalderen.

RELATERTE BØKER