Det uimotståelige blåbærbakeriet

Det uimotståelige blåbærbakeriet - Mary Simses | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mary Simses
DIMENSJON
9,81 MB
FILNAVN
Det uimotståelige blåbærbakeriet.pdf
ISBN
7841443103507

BESKRIVELSE

Det uimotståelige blåbærbakeriet av Mary Simses er en uimotståelig sjarmbombe om det å ta de riktige valgene i livet.Den fremgangsrike Manhattan-advokaten Ellen Branford har lovet å oppfylle sin mormors siste ønske, å finne hennes gamlekjæreste fra hjembyen, og overrekke det sistebrevet hun har skrevet til ham.Ellen drar fra sitt fasjonable og travle liv i New York, hvor hun lever med forloveden ogbusinesspartneren Hayden Croft, til den lille byen Beacon i Maine, mormorens hjemby. Blåbærengenes hjemsted."Det uimotståelige blåbærbakeriet" er en varm og deilig debutroman om å finne mening iet enklere liv og om å finne ut hvem som ligger ens hjertet nærmest.

M... Boken er tidligere utgitt u nder tittelen "Det uimotståelige blåbærbakeriet". ----- UIMOTSTÅELIG OM LIVET, KJÆRLIGHETEN OG UVENTEDE MULIGHETER! "EN ROMANTISK BOK, GODT SKREVET, VERDT Å FÅ MED SEG!" ØSTLANDSPOSTEN "TÅRENE TRILLET AV LATTER! VARM, UTROLIG HERLIG OG VAKKER BOK SOM JEG ANBEFALER TIL ALLE!" BEATHESBOKHYLLE.BLOGSPOT.NO Det uimotståelige blåbærbakeriet.

Trollerud, Aure folkebibliotek, Mandag 10. mars 2014.

RELATERTE BØKER