Din indre kraft

Din indre kraft - Anne Jones | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Jones
DIMENSJON
11,34 MB
FILNAVN
Din indre kraft.pdf
ISBN
6708792637609

BESKRIVELSE

Vår indre kraft er det sterkeste uttrykket for den vi egentlig er. Når vi står godt i vår indre kraft, trenger vi ikke å leve opp til andres forventninger og overanstrenge oss for å bli likt. Med vår indre krft på høyden, er vi sterke på alle måter; positive svingninger strømmer gjennom energifeltet vårt.Anne Jones viser oss ved hjelp av meditasjoner og andre indre øvelser hvordan vi avdekker og bygger opp vår indre styrke, bryter tilknytningen til det vi er redde for eller mistrives med, finner kilden til det som truer kraften vår, manifesterer våre ønsker, gjør folk rundt oss sterkere og skaper balanse i kropp og sinn.

264 likes. Som Intuitiv Coach og Energi Healer er jeg her for deg på din livsvei mot høyere bevissthet.

Les, noter, still spørsmål og la assosiasjonene flyte fritt. Vet du, egentlig oppfordrer jeg deg til å lage din egen Pippi-bok! En bok hvor du skriver og skribler og tegner og maler - oppned, bakfram og speilvent om du vil! Kjøp Din indre kraft.

RELATERTE BØKER