Interaktive tavler i barnehagen

Interaktive tavler i barnehagen - Tor Arne Wølner | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Arne Wølner
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Interaktive tavler i barnehagen.pdf
ISBN
1919893699536

BESKRIVELSE

Interaktive tavler i barnehagen er en praktisk innføringsbok med mange ideer om hvordan den interaktive tavlen kan brukes. Boken beskriver også hvordan digitale brett som iPad kan brukes sammen med interaktive tavler. Innholdet er ikke knyttet opp til en bestemt type tavle, og eksemplene i boken kan brukes og videreutvikles i barnehagene. Eksemplene er blant annet knyttet til: begrepslæring bildebok bokstaver og tall film fortelling spill Interaktive tavler i barnehagen henvender seg til studenter i barnehagelærerutdanningen, barnehagelærere og andre som arbeider i barnehagen.

Interaktive tavler har «funnet veien» inn i barnehagene. For noen er interaktive tavler imidlertid fortsatt bare et begrep og noe fjernt. Lenker til diverse teknologisk utstyr som det er aktuelt å bruke sammen med barnehagebarn.

Innholdet er ikke knyttet opp til en bestemt type tavle, og eksemplene i boken kan brukes og videreutvikles i barnehagene. Interaktive tavler i skolen er en bok utformet for læringsledelse, økt dialog og interaktivitet i klasserommet, og vil medvirke til å gjøre lærerens tavle om til vår tavle. Sentrale tema er lese- og skriveopplæring og matematikk.

RELATERTE BØKER