Kolletive bestrebelser

Kolletive bestrebelser En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,26 MB
FILNAVN
Kolletive bestrebelser.pdf
ISBN
2893872233616

BESKRIVELSE

I boka «Kollektive bestrebelser. Ei bok til Knut Kjeldstadli på 70-årsdagen» slår vi et slag for samfunnsorientert, analytisk og empirisk informert historieskriving i jubilantens ånd. Kjeldstadli har levert sentrale historiefaglige bidrag om teori og metode, kollektiv folkelig organisering, innvandring, arbeiderhistorie og Oslo på første halvdel av 1900-tallet. Han har bakgrunn fra organisasjoner på venstresida, som SF/SV og den internasjonale Attac-rørslas arbeid for en alternativ globalisering basert på reelt demokrati og vanlige folks interesser. I «Kollektive bestrebelser» er vi i likhet med Kjeldstadli opptatt av kollektiv folkelig handling på lokalt-, nasjonalt- og transnasjonalt nivå. Bidragene i boka er historiske fagartikler som reflekterer hans interesse for arbeiderbevegelse og kollektive bestrebelser mer generelt. Forfatterne er faghistorikere eller samfunnsvitere som er kollegaer, venner og studenter av Knut.

Bidragene i boka er historiske fagartikler som reflekterer hans interesse for arbeiderbevegelse og kollektive bestrebelser mer generelt. Kjøp 'Kolletive bestrebelser, ei bok til Knut Kjeldstadli på 70-årsdagen' av Jardar Sørvoll fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788283900002 5 De foreldre som har troende barn, fortjener virkelig ros for de bestrebelser de har gjort seg for å undervise sine barn i Guds Ord og hensikter.

"Fremad og aldri glemme" historiekulturen i LO fra midten av 1970-årene til slutten av 1980-årene. Arbeiderhistorie Det er tiden for nok en gang å doble og triple våre kollektive bestrebelser på veien mot undertrykkelse av viruset med full støtte fra samfunnet, sier WHOs Europa-direktør, Hans Kluge.

RELATERTE BØKER