Thygesen-fortellinger

Thygesen-fortellinger - Jon Michelet | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Michelet
DIMENSJON
10,50 MB
FILNAVN
Thygesen-fortellinger.pdf
ISBN
9846912260514

BESKRIVELSE

Boken inneholder fire fortellinger, tre av dem med Vilhelm Thygesen som hovedperson. Det dreier seg om morderiske oppkomlinger i TV-bransjen på Oslos beste vestkant, om drap utført av en såkalt Stay Behind-gruppe i Notodden-traktene, om en ureturnerbar afrikansk asylsøker, og om en skapsprenger som sprenger skapene etter han har åpnet dem. Dette er den 10. boka om Vilhelm Thygesen.

Om morderiske oppkomlinger i tv-bransjen på Oslos beste vestkant, om drap utført av en såkalt Stay Behind-gruppe i Notodden-traktene, om en ureturnerbar afrikansk asylsøker som velger en grusom skjebne ombord i ei skute ved Glommas bredd i Fredrikstad, om en skapsprenger som sprenger pengeskapene etter han har åpnet dem - han begår en dødelig feil ... Thygesen-fortellinger samler fire historier som ikke er utgitt i bokform tidligere, tre av dem har Vilhelm Thygesen som hovedperson. Dette er den 10.boken om Thygesen, som også markerer Thygesens 30-årsjubileum: Boken kommer ut 30 år etter at Thygesen for første gang dukket opp i Jon Michelets debutroman Den drukner ei som henges skal. 2005 - Thygesen-fortellinger - kriminalnoveller; 2008 - Mordet på Woldnes - kriminalroman; 2010 - Døden i Baugen - kriminalroman; En sjøens helt-serien.

Det er i alt tre av dem, skrevet mellom 1996 og 2005. Jon Michelet har aldri skrevet streit krim. Hans kriminalfortellinger har alltid skilt seg ut fra mengden både i stil og tendens. Sånn sett er tittelen «Thygesen-fortellinger» dekkende for denne boka.Den består av fire fortellinger, som alle har det felles at de tidligere bare har vært publisert som avisføljetonger ... Jon Michelet føddes den 14 juli 1944 i Moss.Han debuterte som forfatter i 1975 med romanen Den drukner ei som henges skal og har siden dess utgitt en lang rekke romaner, krimbøker, skuespill, en barnebok, ungdomsbøker og debattbøker.Han har og gitt ut fem bøker fra VM i fotball fra 1982 til 1998 sammen med Dag Solstad. Bibliografi: Thygesen-fortellinger (fire kriminalfortellinger) 2005; Aftensang i Alma Ata (kriminalroman) 2003; Den frosne kvinne (kriminalroman) 2001 Thygesen-fortellinger book.

RELATERTE BØKER