Se Trøndelag!

Se Trøndelag! Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Se Trøndelag!.pdf
ISBN
1240159090249

BESKRIVELSE

SE Trøndelag! presenterer landsdelens visuelle historie i tre bind. Verket tar for seg en periode på over ti tusen år - fra sporene etter den første trønder i eldre steinalder, og fram til kunst og annen visuell kultur i vår tid. Første bind viser hvordan mennesket satte sitt preg på landskapet da isen trakk seg tilbake. Helleristninger og gravhauger er blant de eldste visuelle sporene etter trøndere som har bodd i grophus, kongsgård og loft. Smykker og våpen forteller om sans for form og funksjon. Verdens nordligste katedral - Nidarosdomen - står som høydepunktet i norsk byggekunst før reformasjonen. Dette og mye mer trer levende fram for leseren gjennom tekst og flotte bilder. SE Trøndelag! gir ny kunnskap og gode opplevelser, både under leselampen og ute på tur. Verket er en rik kunnskapskilde til bruk i skolen, og vil være viktig lesning for studenter og fagfolk innen kunst-, kultur- og reiselivsfag. For kulturforvaltning, -forskning, og næringsliv dekker verket et lenge følt savn. Verkets forfattere har tilknytning til undervisning, forskning og formidling innen kunst- og kulturhistorie i Trøndelag.

For en temperaturforvandling: Første halvdel av mai var tidenes kaldeste i landsdelen. I andre halvdel av mai målte Trøndelag landets høyeste maitemperaturer. Ting å gjøre i Trøndelag: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Trøndelag, Norge på Tripadvisor. Her kan du se NRK-fotografene Tariq Alisubh og Morten Andersen sine dronevideoer fra ulike steder i Trøndelag. Trøndelag Trøndelag Vestlandet Hordaland Møre og Romsdal Rogaland Sogn og Fjordane.

Norske kvinners sanitetsforening Trøndelag Nord er et fylkeslag i NKS. Fylkesstyret kan kontaktes på e-post: [email protected] Finn informasjon om observert og varslet vannstand, tidevann (flo og fjære), landheving og framtidig havnivå.

RELATERTE BØKER