Å utforske praksis

Å utforske praksis - Ruth Jensen, Marit Aas | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Jensen, Marit Aas
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Å utforske praksis.pdf
ISBN
6279284243543

BESKRIVELSE

Formålet med boka Å utforske praksis - grunnskolen er å inspirere til profesjons- og organisasjonslæring i grunnskolen. Boka drøfter skolen i kunnskapssamfunnet og presenterer teorier og forskning om profesjons- og organisasjonslæring, likeledes om samspill og læring. Konkrete praksisepisoder analyseres, og det gis eksempler på hvordan skolen kan utforske for å kvalitetsutvikle daglig praksis. Se også egen temaside for alle bøkene i serien.

Temaene er lek, samspill og læring. Det er også utarbeidet refleksjonsspørsmål til hver film. Pris: 380,-.

Selv utfordres du til å koble det du har lest til egen praksis. Film: Å utforske praksis. I denne filmen ser vi hvordan profesjonelle læringsfellesskap kjennetegnes ved lærere som både støtter og utfordrer hverandre. Velkommen til Å utforske praksis grunnskolen.

RELATERTE BØKER