Det røde treet

Det røde treet - Shaun Tan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shaun Tan
DIMENSJON
10,99 MB
FILNAVN
Det røde treet.pdf
ISBN
4183015171808

BESKRIVELSE

Noen ganger begynner dagen uten noe å glede seg til ...Slik begynner den lille, store boken Det røde treet. Shaun Tan bruker en kombinasjon av ord og bilde til å formidle en foruroligende, fantasieggende virkelighet som kan oppfattes på mange plan enten man er barn eller ennå har barnet inni seg. Dette er historien om den lille jenta som synes dagene kan være vanskelige og gå igjennom, men plutselig kan alt forandre seg hvis man er åpen for det.Les mer om forfatteren her.

0 out of 5 ( Det er ingen omtaler ennå. ) kr 269 kr 215.

Passer til alder: Noen ganger begynner dagen uten noe å glede seg til. ISBN: 9788202325978 Utgivelsesår: 2010 Språk: Norsk (bokmål) Forlag: Cappelen Damm Format: 243x318 Blodet består av en tyktflytende og klebrig væske, blodplasma, og av blodceller som flyter i plasmaet.Det finnes tre hovedtyper blodceller: røde blodceller (erytrocytter), som frakter oksygen til vevene; hvite blodceller (leukocytter), som er immunsystemets celler; blodplater (trombocytter), som er med på å stanse blødninger; Disse utgjør til sammen cirka 40 prosent av blodets volum. Det røde treet book.

RELATERTE BØKER