Sanne løgner

Sanne løgner - E. Lockhart | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
E. Lockhart
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
Sanne løgner.pdf
ISBN
8405568165448

BESKRIVELSE

Et intenst vennskap. Et forsvinningsnummer. Et drap. (Eller kanskje to.) En mislykket romanse. (Eller kanskje tre.) En jente som nekter å gi folk det de vil ha av henne. En jente som nekter å være den hun en gang var. En original thriller som starter der den slutter, og begynner med slutten. Du har aldri vært mer spent på hvordan en historie begynner! En intenst spennende og velskrevet roman om kjærlighet, svik og bedrag. Oppfølgeren til Vi var løgnere, som Amazon og Goodreads kåret til Årets beste YA-bok i 2014, samt nest beste bok uavhengig av sjanger.

Idet boken begynner befinner hun seg skjult i Mexico, under hemmelig identitet. Noen ganger utgir hun seg for å være Imogen Sokoloff, den beste venninnen hun noen gang har hatt.

Språk: Bokmål Innleser: Elisabeth Vatn. Hør baksidetekst Fra forlagets omtale: Et intenst vennskap.

RELATERTE BØKER