Vi i verden 5

Vi i verden 5 - Mari Ann Berg, Beate Børresen, Peder Nustad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Ann Berg, Beate Børresen, Peder Nustad
DIMENSJON
12,85 MB
FILNAVN
Vi i verden 5.pdf
ISBN
7068805213404

BESKRIVELSE

Boka har et grundig bakgrunnsstoff differensiert i to nivå: en kortversjon og en utdypende versjon for dem som vil gå grundigere inn i stoffet. Lærerens bok inneholder skjematiske oversikter til hvert hovedtema. Skjemaene tydeliggjør læringsmål, og de gir en god oversikt over hvordan grunnleggende ferdigheter øves i temaet. Metodestoffet gir kommentarer og tips til oppgavestoffet i elevboka. Et eksemplarisk opplegg, der en arbeidsmetode blir utdypet, fins også til hvert tema. I tillegg er det utarbeidet forslag til arbeidsplaner der KRL er satt inn i en sammenheng.

Hva er etikk? Etikk handler om rett og galt Menneskene kan tenke og velge mellom det som er godt og det som er dårlig. Vi i verden 5 LV. faste regler er nok for å kunne handle godt og riktig.

25) Test deg sjølv 1 (etter s. 25) Test deg sjølv 2 (etter s.

RELATERTE BØKER