Økonomi og samfunn

Økonomi og samfunn - Leif Holbæk-Hanssen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Holbæk-Hanssen
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Økonomi og samfunn.pdf
ISBN
7100114550366

BESKRIVELSE

Denne boken inneholder artikler og foredrag som ble til i perioden 1954-1991, og som formidler sentrale ideer hos forfatteren, og som også i dag er aktuelle og kan representere et grunnlag for inspirasjon og nytenkning. Bokens budskap er at det er nødvendig med en nytenkning som går utover det å reparere en bedrifts- og samfunnsøkonomi som ikke er forenlig med en bærekraftig utvikling, og det blir forsøkt å vise hva en slik nytenkning kan bestå i.

MEST LEST: første arbeidsdag i en ny tidsregning for de ansatte, en De ansatte jubler for en ny tidsregning med bedre lønns- og pensjonsbetingelser enn de har hatt i de sju årene sykehjemmet har vært på private hender. HGUt skal: - Vere ein aktiv partnar for utvikling av kunnskap, kompetanse og entreprenørskap i norske lokalsamfunn - Tilby undervisning på høgskulenivå innanfor grøn næringsutvikling og regenerativ utvikling meir generelt - Driva forskings- og utviklingsarbeid som støttar opp om måla våre - Vere tilgjengeleg for studentar frå heile landet gjennom direkte videooverført ... Sammenhengene mellom samfunn og helse er mange og sammensatte, mens kunnskapene innenfor de enkelte profesjonene og disiplinene er begrensede. Innenfor alle politikkområder, men særlig innenfor helse-, sosial- og velferdsfeltet, beskrives et stort behov for tverrfaglig kompetanse i å fremme de kvalitetene ved samfunn og sosiale fellesskap som styrker folks helse. Avdeling for økonomi og samfunn har medarbeidere med bred kompetanse innen landbruksøkonomi, samfunnsøkonomi, institusjonell økonomi, miljø- og ressursøkonomi, statsvitenskap, sosiologi og matvitenskap. Sirkulær økonomi var nylig tema på frokostmøte i regi av NITO, Norges organisasjon for ingeniører og teknologer.

Slik blir det svakere vekst - som betyr høyere arbeidsledighet, noe vi må forvente i Norge også. I tillegg har oljeprisen falt betydelig, forklarer Haugland. Teknologien er en av de største drivkreftene i samfunnsutviklingen.

RELATERTE BØKER