Mandela-effekten

Mandela-effekten - Anne Holt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Holt
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Mandela-effekten.pdf
ISBN
3527298062385

BESKRIVELSE

En hevner med det norske samfunnet som skyteskive.Under et venninnetreff på en fortausrestaurant i september 2019 faller ett enkelt skudd fra en snikskytter. Skuddet treffer Selma Falcks gamle håndballvenn Linda Bruseth i hodet, og skader Selma i armen. Linda er en anonym og ukjent stortingsrepresentant, og både pressen og politiet antar umiddelbart at Selma var det egentlige målet for attentatet. Hun ser ingen grunn til å tvile på dem.Nærmere undersøkelser fra politiets side viser raskt at alle tar feil: Et parlamentsmedlem er altså likvidert på åpen gate. Når så en dommer i Høyesterett blir funnet hengt og et regjeringsmedlem dør under mystiske omstendigheter, aner Selma at det er et mønster i både valg av ofre og drapsmetoder. Mens hun leter etter svar, snubler hun inn i et tilsynelatende kaos av myndighetsmisbruk, konspirasjoner og personlige tragedier. Og et iskaldt, infamt hevntokt det ser ut til å være umulig å stanse.

Isbn 9788205540620 Mandela effekten, svenska exempel Tis 11 apr 2017 18:35 Läst 53014 gånger Totalt 28 svar. Simon 681.

fenomen är en förbluffande uppvisning av hejdlös narcissism där något så vardagligt som att minnas något fel måste vara ett tecken på att det finns flera dimensioner men kul är det. Mandela effekten Hvorfor mener millioner av mennesker at Mandela døde i fengsel? Og hvorfor er så mange overbevist om at monopolmannen har monokkel? Mandela-effekten forekommer også ofte i geografi, så mange husker øyer, landmasser og land på alternative steder. En av de vanligste alternative minnene er relatert til Sri Lanka.

RELATERTE BØKER