Sinte hvite menn

Sinte hvite menn - Audhild Skoglund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audhild Skoglund
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Sinte hvite menn.pdf
ISBN
3492401172715

BESKRIVELSE

Hva får ensomme ulver til å begå terrorhandlinger? Og hva skiller dem fra terrorister som opererer i grupper? I Sinte hvite menn blir historien, ideologien og psykologien til kjente og mindre kjente soloterrorister som Timothy McVeigh, Lasermannen John Ausonius, Peter Mangs, Ted Kaczynski, og Anders Behring Breivik gått etter i sømmene, på jakt etter det som skiller en voldelig terrorist fra en alminnelig ekstremist.«Jeg ønsker å forstå veien fra barndom og oppvekst, frem til terroristen står der med detonatoren til bomben eller med maskingeværet klart til å fyre av. Hvordan spiller personlige opplevelser, ideologi og personlighet sammen, slik at en McVeigh, en Breivik eller en Kaczynski bestemmer seg for å starte sin private krig mot samfunnet? Går det an å forstå logikken deres?» spør Skoglund i denne boka.

Også unge og kvinner er en del av bevegelsen. Men, Dagbladet velger å strupe diskusjonen her, og lar altså den sinte hvite mann få siste ordet, til tross for at han utfordret meg med konkrete spørsmål. Jeg har gjerne lyst å svare på ... Men kven var det som blei sinte og irriterte over at kvinnene ville ha stemmerett? Det var ikkje kattar, det var ikkje hundar, det var ikkje Petter Pilgaard - det var sinte, kvite menn som var redde for at like retter til alle betydde færre retter for dei sjølve.

2 min Publisert: 18.11.16 — 21.46 Oppdatert: 3 år siden «SSB tror at ... Sinte hvite menn? 1 min Publisert: 27.11.16 — 20.30 Oppdatert: 3 år siden. Informasjonskapsler og personvern.

RELATERTE BØKER