Kjærestehjerte

Kjærestehjerte - Unni Lindell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
9,23 MB
FILNAVN
Kjærestehjerte.pdf
ISBN
6938010301902

BESKRIVELSE

Ingen kan skrive om forelskelse i denne aldersgruppen, som nettopp det Unni Lindell gjør i sine bøker om Ella. Til høsten kommer en ny, herlig bok for alle Ella-fans der ute. KJÆRESTEHJERTE er den syvende boken om Ella. Denne gang handler det om hvordan vi er mot hverandre - men aller mest handler boka om å være forelsket.

Denne gang handler det om hvordan vi er mot hverandre - men aller mest handler boka om å være forelsket. Kjærestehjerte. Author .

Denne gang handler det om hvordan vi er mot hverandre - men aller mest handler boka om å være forelsket. Forlagets omtale Forlagets Ingen kan skrive om forelskelse i denne aldersgruppen, som nettopp det Unni Lindell gjør i sine bøker om Ella. Kjøp 'Kjærestehjerte' av Unni Lindell fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER