Rust

Rust - Pedro Carmona-Alvarez | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pedro Carmona-Alvarez
DIMENSJON
11,13 MB
FILNAVN
Rust.pdf
ISBN
9264478982868

BESKRIVELSE

Rust handler om bandet THE WHITE HOUSE, om kameratene Daniel og Thomas og deres forhold til Passolini, den chilenskfødte Miguel Ángel Darío Cortez, som på toppen av sin musikalske karriere forsvinner og etterlater vennene sine i et vakuum.Siden dukker Passolini opp i Buenos Aires, der hans liv veves sammen med utallige andre. Historiene strekker seg tilbake til 60-tallets Santiago de Chile og frem mot militærkuppet i 1973; til militærfamilier og kidnapping av spedbarn i Uruguay, til eksiltilværelser i Uppsala og Stockholm, Berlin og Barcelona; til virkeligheter fylt opp av terror og vold, av forsvinninger og tomrom og sorg.Rust er en roman om generasjoner, om hukommelse og arv, eksil, hevn og nostalgi, men også om kjærlighet, musikk, oppvekst, samhold og forvirring.

Det er konstruert som et «praktisk språk for parallelprogrammering», med støtte for rent funksjonelle, prosedyriske og objektorienterte stilarter. Språket vokste frem av et personlig prosjekt av Graydon Hoare, som var ansatt av Mozilla. Korrosjon er oppløsning av metalliske materialer (metaller og legeringer) hovedsakelig på grunn av spontane elektrokjemiske reaksjoner.

You are naked and alone on the world's silliest island. There is no narrator or announcer, so instead you submerge in the ... Rust 丰富的类型系统和所有权模型保证了内存安全和线程安全,让您在编译期就能够消除各种各样的错误。 生产力 Rust 拥有出色的文档、友好的编译器和清晰的错误提示信息, 还集成了一流的工具——包管理器和构建工具, 智能地自动补全和类型检验的多编辑器支持, 以及自动格式化代码等等。 The definite live map extension for any Rust server, powered by the map generator everyone loves.

RELATERTE BØKER