Norsk idyll?

Norsk idyll? - Francis Sejersted | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francis Sejersted
DIMENSJON
4,55 MB
FILNAVN
Norsk idyll?.pdf
ISBN
2088227128104

BESKRIVELSE

Lever vi nordmenn i en idyll? Vårt største problem er kanskje at fremtiden er så uviss, samtidig som vår tilsynelatende solide sosialdemokratiske orden utfordres fra forskjellige kanter. Hva karakteriserer denne orden? Hadde den en dynamikk som pekte utover seg selv? Befinner vi oss i en overgangsfase, og si så fall, hvor går vi hen? Dette er spørsmål Sejersted resonnerer over i denne boka. Han tegner opp utviklingslinjer for å fange inn den historiske dynamikk. Konsentrasjonen om interessepolitikk og økonomiske problemer blir for snevert når utviklingen skal analyseres. Ved også å legge vekt på de kommunikasjonsteoretiske perspektiver, åpnes det for diskusjoner om temaer som fellesverdier, betingelser for frihet og symbolsk makt. Med litteraturliste og navneregister.

Storgata 3, 1607 Fredrikstad [email protected] . IDYLL Festiavlen.

A very good song for the times we are living. Maler og forfatter. Foreldre: Møller Erich Hansen Ihleneie Glosimot (1815-etter 1865) og Berthe Karine Nilsdatter Garaas (1821-etter 1865).

RELATERTE BØKER