Megling i konfliktråd

Megling i konfliktråd - Liv Mørland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Mørland
DIMENSJON
6,63 MB
FILNAVN
Megling i konfliktråd.pdf
ISBN
7098890871258

BESKRIVELSE

Megling i konfliktråd er en alternativ straffereaksjon til rettsapparatet og et tilbud i sivile konflikter. Boka inneholder en rekke utvalgte meglinger, og gjengir hva som skjedde og partenes opplevelser av møtene. Det reises spørsmål om hvorvidt megling har den tilsiktede virkning. Dessuten tar boka for seg meglerens rolle, og stiller spørsmål ved utviklingen av ordningen hvor formalisering, høye sakstall og forventninger til synlige resultater, står sentralt. For konfliktrådsarbeidere, samarbeidspartnere, studenter, myndigheter og andre interesserte. Med litteraturliste m.m.

Jeg ser både på konfliktrådsordningen som helhet og Konfliktrådet i Oslo og Akershus. Konfliktrådene megler i straffesaker hvor megling er et alternativ til straff, og i sivile saker, som kommer fra partene selv som nabokonflikter, familiekonflikter og andre konflikter hvor megling blir brukt som konfliktløsningsmetode. Samtykker til megling i konfliktråd.

2004 under Justis- og politidepartementet. Tjenesten er frivillig og gratis, og tilbys i alle kommuner. Konfliktrådet er en statlig tjeneste som tilbyr megling som metode for å håndtere konflikter.

RELATERTE BØKER