Profesjonelt barnevern som barneomsorg

Profesjonelt barnevern som barneomsorg - Pär Nygren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pär Nygren
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Profesjonelt barnevern som barneomsorg.pdf
ISBN
7044500979648

BESKRIVELSE

Boka gir en teoretisk og praktisk innføring i barnevernarbeid. Forfatterne har utviklet fagmodeller med arbeidsredskaper til bruk i det daglige arbeidet på fem nøkkelområder. Modellene og verktøyene (sjekklister, skjemaer etc.) er tilpasset barnevernloven, og kan lastes ned fra denne siden. Boka omhandler følgende nøkkelområder: Utredning av familier i hjemmet og i institusjon, utredning av barn i institusjon, krise- og omsorgsarbeid i institusjon, institusjonsbasert fosterhjemsarbeid. Modellene og verktøyene er i word-format, og kan lastes ned som en zip-fil. For å få åpnet denne filen, må du ha WinZip installert på maskinen. Hvis du ikke har dette programmet, kan du laste det ned gratis over nettet.OBS! Modeller og verktøy ligger tilgjengelig for nedlastning via forlagets nettside (Gyldendal). Det medfølger ikke en CD-ROM/DVD med boken.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Profesjonelt barnevern som barneomsorg (bog) af forfatteren Pär Nygren | Lydbøger | Boka gir en teoretisk og praktisk innføring i barnevernarbeid.

Det er i tillegg mange instanser og frivillige som kan være en støtte i arbeidet med å svare barn og unge som er bekymret, på chat og telefon. Profesjonelt barnevern som barneomsorg: fra teori til verktøy, (2. utg).

RELATERTE BØKER