Svermeri på Fall

Svermeri på Fall - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
4,1 MB
FILNAVN
Svermeri på Fall.pdf
ISBN
7809998239149

BESKRIVELSE

Familien på Lierviken er på fortvilet leting etter Lucas. Skjebnen ser med blidere øyne på Majas gård, hvor to generasjoner går rundt med bankende hjerter og svermer for hverandre, men alt er likevel ikke bare fryd og gammen ...«Da rir vi sammen. Så får vi endelig litt tid for oss selv,» sa han og blunket.Maja ble varm i kinnene. Thomas gjorde henne alltid forlegen når han holdt på slik. Det var så vidt hun klarte å snakke.«Historien er så levende beskrevet at jeg 'ser' for meg stedene der handlingen utspiller seg.» Linda Arslan, bokelsker

sverging sverm sverme sverme for svermer. svermeri ... Holder selv på med badet og skal ha dusjkabinett + badekar med sluk under hver.

Skjebnen ser med blidere øyne på Majas gård, hvor to generasjoner går rundt med bankende hjerter og svermer for hverandre, men alt er likevel ikke bare fryd og gammen ...«Da rir vi sammen. Så får vi endelig litt tid for oss selv,» sa han og blunket.Maja ble varm i kinnene.

RELATERTE BØKER