Ut av medieskyggen

Ut av medieskyggen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,56 MB
FILNAVN
Ut av medieskyggen.pdf
ISBN
5918377741066

BESKRIVELSE

Hvor synlige er funksjonshemmede i norske medier? Og hvilke roller tildeles de? Debatten om hvordan mennesker med funksjonsnedsettelser representeres i norske medier er i utvikling. Forfatterne presenterer helt nye studier av den norske medie-dekningen av personer med nedsatt funksjonsevne. Boka gir et bredt bilde av nyhetsdekningen og endringer som har skjedd de siste tjue årene. I tillegg belyser den hvordan nyhetsredaksjoner og journalistutdanninger arbeider med rekruttering og bevisstgjøring av journalister og studenter. Forfatterne diskuterer blant annet hvorvidt det omdiskuterte underholdningsprogrammet Ingen grenser og sportsnyhetene fra Paralympics utfordrer eller bekrefter velkjente forestillinger om funksjonshemming. Boka vil være særlig nyttig for studenter og forskere innenfor journalistikk, retorikk, pressehistorie og medievitenskap, for alle som arbeider innen helse- og sosialfeltet samt for ansatte og tillitsvalgte i funksjonshemmedes egne organisasjoner. Elisabeth Eide er professor i journalistikk ved Institutt for journalistikk og mediefag ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Jan Grue er postdoktor i sosiologi ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi ved Universitetet i Oslo. Tonje Vold er førsteamanuensis i litteraturformidling ved Institutt for arkiv-, bibliotek- og informasjonsfag ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Sendes innen 3-4 virkedager. Kjøp boken Ut av medieskyggen (ISBN 9788232104345) hos Adlibris.com.

2010 - Alt under kontroll (noveller) 2011 - Ubestemt tid (noveller) 2012 - Oliver (barnebok, illustrerad av Eivind Gulliksen) 2012 - Kropp og sinn (noveller) 2013 - Det kunne vært annerledes (samlad utgåva av tidigare noveller) Ut av medieskyggen (Medforfatter) (Fagbok, Fagbokforlaget, 2014) Det kunne vært annerledes. Samlede noveller (Noveller, Gyldendal, 2013) Kropp og sinn (Noveller, Gyldendal, 2012) Oliver (Barnebok, Gyldendal, 2012) Minoritet i medieskyggen Kristendommens opphav er Midtøsten.

RELATERTE BØKER