Få meg på, for faen

Få meg på, for faen - Olaug Nilssen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaug Nilssen
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Få meg på, for faen.pdf
ISBN
4090103736366

BESKRIVELSE

Hemningslaust og humoristisk om trongen til å bli sett av nokon Alma får si seksuelle oppvakning når Artur er borti henne med pikken, og er i dei følgjande vekene nærmast svimeslått av uforløyst begjær. Maria vil at nokon skal sjå korleis ho lir i jobben som vaskehjelp, og planlegg å skrive eit føredrag i sosiologi som skal bli så godt og viktig at media plukkar det opp og gjer henne til kjendis. Kona til Sebjørn får si feministiske oppvakning då det ein dag går opp for henne at verken dei åtte ungane hennar eller Sebjørn verdset husarbeidet ho gjer, og omsorga ho yter. Ho drøymer om fast jobb, og reiser til Oslo for å demonstrere mot nedlegging av Skoddeheimen nepeforedling AS. Få meg på, for faen er eit hemningslaust, humoristisk og inderleg melodrama om trongen til å bli sett av nokon. «Noko av det beste som er skrive av tenåringsskildringar i norsk litteratur.» Merete Røsvik Granlund, Dag og Tid

Romanen ble siden bearbeidet for teaterscenen og er også inne på pensumslistene i norskfaget i videregående skole. Alma er snart 16 år, hun går i tiende klasse og bor i bygda Skoddeheimen på vestlandet.

Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig. Overvåke. Få meg på for faen [Norsk] Premieredatoer i Norge 19-08-2011 Kinopremiere Nøkkelord Bok | Priser 2 Amanda vunnet 4 andre Amanda-nominasjoner Vis priser.

RELATERTE BØKER