Fleksible fedre

Fleksible fedre - Berit Brandth, Elin Kvande | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Brandth, Elin Kvande
DIMENSJON
8,3 MB
FILNAVN
Fleksible fedre.pdf
ISBN
1404189142925

BESKRIVELSE

Boka er basert på den første omfattende studien i Norge som tar utgangspunkt i den store reformen på 1900-tallet som ga permisjon også til fedrene, og som har vakt internasjonal oppsikt. Boka belyser hva denne reformen har betydd for fedres omsorgspraksis, og lar fedrenes egne stemmer og erfaringer komme fram. Har register og litteraturliste.

Målet for ordningen er at universiteter og høy... Fleksible fedre: maskulinitet, arbeid, velferdsstat Av Elin Kvande, Berit Brandth Forlag Universitetsforl. ISBN 9788215001005 Utgitt 2003, Myk perm.

Du har alltid tilgang til din kreditt, slik at du kan betale når du må. First Card gir deg oversiktlig og god kontroll på din likviditet.

RELATERTE BØKER