Norges skjebne under to verdenskriger

Norges skjebne under to verdenskriger - Sten Hansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sten Hansen
DIMENSJON
4,51 MB
FILNAVN
Norges skjebne under to verdenskriger.pdf
ISBN
1259316658767

BESKRIVELSE

Her er endelig en oversikt over Norges historie der .Krigen., Andre Verdenskrig, settes i sammenheng med tiden før og etter, og der Norges historie ses i sammenheng med historien til Europa og resten av verden. Boken forklarer hvordan det for mange var logisk med helt andre konklusjoner enn de som har vært gjeldende i etterkrigstiden. Boken er full av sitater fra inn- og utland. Det foreligger en grundig innholdsfortegnelse. Boken egner seg som oppslagsbok for historieinteresserte. De fleste vil finne nye vinklinger på gamle spørsmål, og se årsaker og sammenhenger de aldri har tenkt på før. Det kan virke som om det i samfunnet har vært mer åpenhet for andre synspunkt enn de som kommer frem i denne boken.

På forsiden av denne boken er det betegnende nok bilde av Eidsvollsbygningen, der Grunnloven ble til i 1814.Forfatteren hadde hele livet respekt for Grunnloven, men mindre for praksis av den de siste 70-80 år. Hestmanden, norsk dampskip som seilte i utenriksfart i begge verdenskrigene, og det eneste bevarte lasteskip som har gått i konvoifart under to verdenskriger.Som det eneste gjenværende i Nortraships flåte representerer det en sentral del av Norges krigshistorie, og regnes som kanskje det mest verdifulle veteranskip i landet. Skipet er bygget i Laksevåg for Vesteraalens Dampskibsselskap i ... Overlevde to verdenskriger - døde av hærverk.

De aller beste bøkene. Døren til selvutvikling vender innover - Energica viser deg rommet for indre vekst.

RELATERTE BØKER