Fakta om Finland

Fakta om Finland - Erlend Loe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
4,75 MB
FILNAVN
Fakta om Finland.pdf
ISBN
3617080563018

BESKRIVELSE

Jeg drømmer om vann igjen. Drømmer at vannet er på meg og i meg og rundt meg, og at det flyter og flommer og drypper, og jeg har hørt at det å drømme om vann betyr forandring og hver gang jeg drømmer om vann tenker jeg; satan, forandring nå igjen. Skal det aldri ta slutt? Midt i Oslo bor en mann som har kommet frem til hvordan han skal beskytte sin enkle tilværelse mot livets kaos. Alt bør holdes så trygt og stillestående som mulig. Hans yrke tillater ham å leve i et langsomt tempo, han lager brosjyrer. Men drømmejobben, en brosjyre som skal lokke norske turister til Finland, med sine nesten tohundretusen sjøer, får alt til å flyte for denne mannen som har et mildt sagt angstfylt forhold til vann. Erlend Loe ble genierklært allerede etter Tatt av kvinnen, Naiv.Super og L. Hans neste bok, Fakta om Finland, er preget av forfatterens glitrende humor, men samtidig fornemmer man en understrøm av lengsel og ensomhet hos hovedpersonen. Han frykter vann og flyt, han frykter forandring. Fakta om Finland er suverent språkbevisst, uforutsigbar og underholdende.

Den nye presidenten, Juho Kusti Paasikivi , koncentrerade armén till Helsingfors då det befarades att polisen, som leddes av Leino i egenskap av inrikesminister, skulle delta i kuppen. Finland kan per 29. august 2008 i alt mobilisere 420 000 kvinner og menn.

Ingen i verden drikker så mye kaffe som finner. Hvert år konsumerer den jevne finne 12 kilo kaffe. Finland har knappt 5,5 miljoner invånare, varav cirka 1,1 miljon bor i och omkring huvudstaden Helsingfors.

RELATERTE BØKER