Grunnskolelærerutdanning gjennom pedagogisk entreprenørskap

Grunnskolelærerutdanning gjennom pedagogisk entreprenørskap En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,77 MB
FILNAVN
Grunnskolelærerutdanning gjennom pedagogisk entreprenørskap.pdf
ISBN
4823596949946

BESKRIVELSE

Denne boka handler om pedagogisk entreprenørskap som læringsstrategi i et flerfaglig perspektiv, og om hvordan læreren kan vektlegge dette. Målet er å bidra til forståelse og kunnskap om hvordan pedagogisk entreprenørskap kan bli en del av skolens fag. Boka er skrevet i en grunnskolelærerutdanningskontekst, siden pedagogisk entreprenørskap byr på faglig tilnærming som både studenter, lærerutdannere og nye og erfarne lærere bør kjenne til.Boka er organisert i to deler. Den første delen gir et bredt bakteppe for entreprenørskap som pedagogisk fenomen og læringsstrategi. Den andre delen representerer det fagdidaktiske perspektivet med eksempler fra skolefagene norsk, matematikk, samfunnsfag, kroppsøving og kunst- og håndverksfag. Her beskriver faglærere hvordan de forstår pedagogisk entreprenørskap fra fagets ståsted, og hvordan de tar i bruk entreprenørielle arbeidsformer på sitt fagområde.

Boka er skrevet i en grunnskolelærerutdannin... Frode Olav Haara og Inger Karin Røe Ødegård (red.) Grunnskolelærer­ utdanning gjennom pedagogisk entreprenørskap 105429 GRMAT Grunnskolelaererutdanning gjennom pedagogisk # 150101.indd 3 18.05.15 08.46 Kjøp Pedagogisk entreprenørskap i lærerutdanning fra Cappelendamm Entreprenørskap i utdanningen er blitt et fenomen på den internasjonale politiske agenda, og beskrives som en nøkkelkompetanse i et fremtidsperspektiv. På dette grunnlaget har policydokumentene over flere år gitt lærerutdanningen en framtredende rolle og betydning i å kvalifisere framtidige lærere som har ... Kjøp Grunnskolelærerutdanning gjennom pedagogisk entreprenørskap fra Cappelen Damm Undervisning Denne boka handler om pedagogisk entreprenørskap som læringsstrategi i et flerfaglig perspektiv, og om hvordan læreren kan vektlegge dette.

Målet er å bidra til forståelse og kunnskap om hvordan pedagogisk entreprenørskap kan bli en del av skolens fag. Boka er skrevet i en grunnskolelærerutdannin... Frode Olav Haara og Inger Karin Røe Ødegård (red.) Grunnskolelærer­ utdanning gjennom pedagogisk entreprenørskap 105429 GRMAT Grunnskolelaererutdanning gjennom pedagogisk # 150101.indd 3 18.05.15 08.46 Kjøp Pedagogisk entreprenørskap i lærerutdanning fra Cappelendamm Entreprenørskap i utdanningen er blitt et fenomen på den internasjonale politiske agenda, og beskrives som en nøkkelkompetanse i et fremtidsperspektiv.

RELATERTE BØKER