Sangen har lysning

Sangen har lysning - Anne Jorunn Kydland Lysdahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Jorunn Kydland Lysdahl
DIMENSJON
8,11 MB
FILNAVN
Sangen har lysning.pdf
ISBN
2886612383453

BESKRIVELSE

I denne boka studeres bakgrunn, repertoar, funksjon og ideologi for mannskorbevegelsen. Samtidig som boka søker å gi leserne større forståelse av skandinavismen, gir den stoff til norsk folkeopplysningshistorie, kaster lys over norsk mannskortradisjon og forholdet mellom kulturhistorie og musikkhistorie, og viser hvordan man på 1800-tallet oppfattet korsang som en vesentlig identitetsskaper for individ og nasjon. Med noter, litteraturliste, engelsk sammendrag, sang- og navneregister.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788256008285 Sangen har lysning, og derfor den gyder over dit arbejd forklarelsens skin; sangen har varme, og derfor den bryder stivhed og frost, så det tø'r i dit sinn. Sangen har evighed, derfor den skyder fortid og fræmtid i hob for dit syn, tænder uendelig attrå og flyder bort i et lys-hav af længsler og lyn.

Spennende auksjoner på mange forskjellige barnebøker, gjør et kupp på Qxl.no i dag! Anne Jorunn Kydland (Lysdahl), (født 8. desember 1954 i Kristiansand, oppvokst på Hamar) førsteamanuensis ved Nasjonalbiblioteket, Oslo.

RELATERTE BØKER