Matematikk R1

Matematikk R1 - Odd Heir, John Engeseth, Håvard Moe, Ørnulf Borgan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Heir, John Engeseth, Håvard Moe, Ørnulf Borgan
DIMENSJON
11,94 MB
FILNAVN
Matematikk R1.pdf
ISBN
8599440341087

BESKRIVELSE

Læreboka inneholder teori, eksempler og innlæringsoppgaver, samt differensierte oppgaver til hvert underkapittel. Innlæringsoppgaver er plassert rett etter tilhørende teori og eksempler. Elevene kommer deretter til den differensierte oppgavesamlingen bakerst i underkapitlet. Her kan de arbeide med flere grunnleggende oppgaver og mer utdypende oppgaver. Bruk av digitale verktøy forklares løpende. Bakerst i boka fins en oversikt over de viktigste GeoGebra-kommandoene for R1-kurset.Hvert kapittel avsluttes med en todelt kapitteltest og et sammendrag som oppsummerer kapitlet. Til slutt i bøkene finner du et todelt eksamenstreningskapittel med blandede oppgaver. På omslagsklaffene står viktige definisjoner, setninger og formler.Til læreboka hører en gratis digital elevressurs. Ressursen omfatter interaktive oppgaver, innlæringsressurser, verktøyopplæring og løsninger til alle oppgavene fra boka.

Campus Inkrement utvikles og driftes av Inkrement as. Har du spørsmål om Campus? Kontakt oss på epost: ca [email protected] rement.no.

Gjeldende læreplan for faget Læreplan i matematikk for realfag - programfag i utdanningsprogram for studiespesialisering (MAT3-01) Fant du ... Matematikk for realfag består av fagene R1 på VG2 og R2 på VG3 og gir deg full fordypning i matematikk. I R1 er hovedfokuset algebra, funksjoner, sannsynlighet og geometri.

RELATERTE BØKER