Ørkenkrigen

Ørkenkrigen - Ken Ford | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ken Ford
DIMENSJON
9,78 MB
FILNAVN
Ørkenkrigen.pdf
ISBN
9109178458770

BESKRIVELSE

Erwin Rommel er en av andre verdenskrigs mest kjente feltmarskalker. Hans krig i Nord-Afrika pågikk i over to år der han både vant og tapte store slag. Et av de meste kjente slagene er ved El Alamein i 1942 og i Kasserinepasset i 1943. Rommels erkefiende var den britiske general Bernard Law Montgomery, som var sjefen for den britiske 8. armé i Afrika. De to kamphanene kjempet mot hverandre i den ugjestmilde ørkenen i Nord-Afrika, men de kjempet også mot vanskelige forsyningsforhold, ekstrem varme, sandstormer og ørkensand. Med slagene ved El Alamein og sluttkampene ved Kasserinepasset i 1943 setter vi i denne boken fokus på de harde kampene tyskerne og italierne utkjempet mot de overlegne britiske og amerikanske styrkene i Nord-Afrika.

16. januar 2013 tok ei islamistisk gruppe kontrollen over gassanlegget In Amenas øst i Algerie og tok de ansatte som gisler.

verdenskrig.I begyndelsen kæmpede italienske ... Kjøp 'Ørkenkrigen, Rommels krig i Afrika 1941-1943, the turning of the tide' av Ken Ford fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet | 9788292938799 Akkurat som under ørkenkrigen er Erwin Rommel motstanderen, og nøyaktig som sist er den tyske feltmarskalken fraværende da slaget begynner - denne gangen er han på vei til konas 50-årsdag da de allierte slår til.

RELATERTE BØKER