Reisen til Havanna

Reisen til Havanna - Armando Lucas Correa | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Armando Lucas Correa
DIMENSJON
4,32 MB
FILNAVN
Reisen til Havanna.pdf
ISBN
7576611043494

BESKRIVELSE

Basert på en sann historie om passasjerene som reiste mot frihet og håp med St. Louis, er Reisen til Havanna er en gripende roman om å miste og å drømme. Berlin, 1939: Byen er dekket med røde, hvite og svarte flagg, og der familien Rosenthal en gang fant venner, møter de nå lukkede dører. Det begynner å bli farlig for 12 år gamle Hannah og familien, og når skipet St. Louis skal frakte jødiske passasjerer fra Berlin til asyl på Cuba, øyner de et håp om å overleve. Hannah inngår et løfte med bestevennen, Leo: Hva enn som skjer, skal de alltid ha en framtid sammen. New York, 2014: Den 12 år gamle Anna Rosen mottar en mystisk pakke fra Cuba, som inneholder brev og bilder av hennes avdøde fars familie - en familie hun aldri har møtt. I et forsøk på å forstå farens ukjente fortid, reiser Anna og moren til Havanna. Reisen til Havanna er en gripende og viktig fortelling om mennesker på flukt; om sterke vennskap, umulige valg og brennende håp.

Med 6 timers tidsforskjell og en lang flytur bak oss, blir det godt å gå til ro. Turen går direkte til sagnomsuste Hotel Nacional som ligger vakkert og majestetisk på en høyde over havet med fantastisk hage og sus av gammel historie. Reis til Cuba og opplev et land med en fantastisk historie, fengslende kultur og flotte naturopplevelser.

Bestill fly, hotell og leiebil raskt og billig. Finn billige flybilletter til Havanna med Skyscanner. Sammenlign lavprisreiser, reiser fra billig- og ruteflyselskaper samt flyreisetilbud - bestill direkte, ingen avgifter. Basert på en sann historie om passasjerene som reiste mot frihet og håp med St.

RELATERTE BØKER