Skyggestaten

Skyggestaten - Luke Harding | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Luke Harding
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Skyggestaten.pdf
ISBN
7538931732440

BESKRIVELSE

Nei til det Globale helvetet, blodbadet made in AP, USSRome! Det utgjør skyggestaten, har den underliggende og virkelige makten i landet, og stiller aldri til valg. I Norge har vi et politisk presteskap i form av jurister som praktiserer moderne voodoo.

Den makt ingen kan se, men som er overalt i den vestlige verdens korridorer. Terrorens far og mor, som hersker med tvang og med den evige tilintetgjørelse som trussel. Unitær universalisme, kryptokalvinisme, progressivisme, eller hva enn en skal kalle ideologien til skyggestaten som kontrollerer sinnene våre gjennom hjernevasking (unnskyld, utdannelse) og propaganda (unnskyld, ansvarlig journalistikk) har sitt utspring fra den, og som sådan kjenner den alle dens svakheter. Menneskevern Vindafjord kommune, Norge---- dato denne side / måned: ---- 1.

RELATERTE BØKER