Sofus begynner på hundeskole

Sofus begynner på hundeskole - Lin Hallberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lin Hallberg
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Sofus begynner på hundeskole.pdf
ISBN
7936350551400

BESKRIVELSE

Den lille valpen Sofus forsvinner, og Lo og Levi hjelper til med å lete. Jenta som eier Sofus er veldig lei seg: Hun tror ikke hun får beholde Sofus siden valpen er så vilter. Heldigvis vet Tiger Andersson hvordan man trener opp valper ... «...enkle lese-selv-bøker som veksler mellom fortelling og dyrestell. Det kan fort bli noen sjuåringers favorittbøker» @bokmorten på Instagram om de to første bøkene i Tiger Anderssons dyreskole Dette er den fjerde boka i Tiger Anderssons dyreskole - vår fine lettlestserie om Lo, Levi og naboen Tiger Andersson. Tiger jobber som keramiker og tar hånd om syke og bortkomne dyr. Lin Hallberg kan kunsten å fortelle om dyr for barn! I den nye serien hennes blir søskenparet Lo og Levi kjent med mange ulike dyr - noen tamme og noen ville. Alle beskrives med glimt i øyet og en god porsjon humor!

Pris kr 179. Se flere bøker fra Lin Hallberg. Sofus begynner på hundeskole av Lin Hallberg.

Inngår i serier: Tiger Anderssons dyreskole (4), Lett å lese Kjøp 'Sofus begynner på hundeskole' av Lin Hallberg fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788283151749 Sofus begynner på hundeskole .

RELATERTE BØKER