Fyrvokteren

Fyrvokteren - Camilla Läckberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Läckberg
DIMENSJON
10,28 MB
FILNAVN
Fyrvokteren.pdf
ISBN
9818038919941

BESKRIVELSE

Fyrvokteren er Camilla Läckbergs sjuende kriminalroman med Erica Falck og politimannen Patrik Hedström. 12 MILLIONER SOLGTE BØKER Det er en lys sommernatt. En kvinne kaster seg inn i en bil. Hendene på rattet er blodige. Med den lille sønnen sin i baksetet flykter hun mot øya Gråskär utenfor Fjällbacka. Det sies at de døde går igjen der, og at de har noe å fortelle de levende. Et par døgn senere myrdes en mann i i Fjällbacka. Han har nettopp vært på Gråskär. Patrik Hedström og kollegene ved Tanumshede politistasjon oppdager snart at livet hans var fullt av hemmeligheter.

En kvinne kaster seg inn i en bil. Hendene på rattet er blodige.

Både stedet i seg selv, og hovedpersonene Erica Falck og hennes ... Den siste fyrvokteren husker spesielt en episode. Lastebåt gikk på grunn.

RELATERTE BØKER