Historie vg3

Historie vg3 - Ivar Libæk, Øivind Stenersen, Asle Sveen, Svein A. Aastad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Libæk, Øivind Stenersen, Asle Sveen, Svein A. Aastad
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Historie vg3.pdf
ISBN
6942716769185

BESKRIVELSE

Boken er skrevet etter læreplanen for historie Vg3 påbygging til generell studiekompetanse og behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og opp til vår tid. Har repetisjonsspørsmål og arbeidsoppgaver på slutten av hvert kapittel. Har register.

Kurset er basert på læreplanen i historie, og tar for seg emnene: Historieforståelse og metoder og Samfunn og mennesker i tid. Historie Tidslinjer 1+2 Del 1: Fram til 500 e.kr Kap 1: Menneskets tidlige utvikling De første menneskene - Evnen til å kontrollere miljøet rundt oss definerer oss som mennesker - Språk, selvbevissthet og evne til problemløsning er typisk mennesklige egenskaper Menneskets utvikling - Skilte lag med apene for omtrent 5 mill år siden Kompetansemål etter Vg3: Faget fokuserer på nyere historie og overlapper Historie Vg2 fra opplysningstiden på 1700-tallet. Historieforståelse og metoder.

Vi har også laget noen nyttige opplegg for å hjelpe elevene å oppsummere det de har arbeidet med. Faglig og pedagogisk oppdatert utgave av Historie Vg3 Påbygning til generell studiekompetanse. Boken behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og fram til vår tid, og den er oppdelt i 15 kapitler etter kunnskapsmålene i læreplanen. Historie Vg3 Påbygging Faglig og pedagogisk oppdatert utgave av Historie Vg3 Påbygning til generell studiekompetanse.

RELATERTE BØKER