Lærdom som lidenskap

Lærdom som lidenskap - Rune Slagstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Slagstad
DIMENSJON
6,70 MB
FILNAVN
Lærdom som lidenskap.pdf
ISBN
4402858527082

BESKRIVELSE

Rune Slagstad har gjennom en årrekke vært en av Norges ledende intellektuelle forfattere. Lærdom som lidenskap dokumenterer hans brede orientering med markante bidrag fra ulike fagfelt som idéhistorie, jus, teologi, samfunnsvitenskap og historie. Her er også portretter av personer som har vært viktige i hans liv, så som Jens Chr. Hauge («Motet til å ta det store ansvar»), Asbjørn Aarnes («Volda-Paris t/r»), Marianne Gullestad («Opposisjonsantropologen») og Francis Sejersted («Høire-sosialisten»). Rune Slagstad har vært professor i ulike disipliner ved Universitetet i Oslo og Høyskolen i Oslo og Akershus og er nå tilknyttet Institutt for samfunnsforskning (Oslo).

gode produktbeskrivelser og bilder, søkeordsoptimalisering og enkel navigering, har de en forståelse for kundebehov og en lidenskap som skinner gjennom, sier Kristin Dahl Hoffmann. Forberede de sjeler som ei har begynt sin reise på Lysveien. Tilrettelegge i Samhørighetens dimensjon.

Den åpner med historien om byfolkets 'oppdagelse' av Jotunheimen og etableringen av Den Norske Turistforening i 1868. 'Den engelske sporten' kom til Norge i annen halvpart av 1800-tallet: først som fjellsport og deretter som stadionsport. Man må ha lidenskap.

RELATERTE BØKER