Reisen til Havanna

Reisen til Havanna - Armando Lucas Correa | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Armando Lucas Correa
DIMENSJON
6,39 MB
FILNAVN
Reisen til Havanna.pdf
ISBN
5842274847571

BESKRIVELSE

Basert på en sann historie om passasjerene som reiste mot frihet og håp med St. Louis, er Reisen til Havanna er en gripende roman om å miste og å drømme. Berlin, 1939: Byen er dekket med røde, hvite og svarte flagg, og der familien Rosenthal en gang fant venner, møter de nå lukkede dører. Det begynner å bli farlig for 12 år gamle Hannah og familien, og når skipet St. Louis skal frakte jødiske passasjerer fra Berlin til asyl på Cuba, øyner de et håp om å overleve. Hannah inngår et løfte med bestevennen, Leo: Hva enn som skjer, skal de alltid ha en framtid sammen. New York, 2014: Den 12 år gamle Anna Rosen mottar en mystisk pakke fra Cuba, som inneholder brev og bilder av hennes avdøde fars familie - en familie hun aldri har møtt. I et forsøk på å forstå farens ukjente fortid, reiser Anna og moren til Havanna. Reisen til Havanna er en gripende og viktig fortelling om mennesker på flukt; om sterke vennskap, umulige valg og brennende håp.

Vi er medlem av det Danske Rejsegarantifondet, som dekker norske kunder fullt ut. At nordmenn i sin tid ville kolonisere Cuba, er ukjent for folk flest. Sammenlign og bestill reiser til Havanna, Cuba.

Vi tilbyr reiser til Cuba for enhver smak. Vi har det beste programmet med eget kontor i Havana og er spesialister på reiser til Cuba.

RELATERTE BØKER