Trikset

Trikset - Emanuel Bergmann | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emanuel Bergmann
DIMENSJON
12,54 MB
FILNAVN
Trikset.pdf
ISBN
3679856133310

BESKRIVELSE

En hjertevarm roman om en liten gutt som tror alt er mulig, en gammel mann som ikke tror på noe.Tidlig på 1900-tallet vokste den unge jødiske gutten Moshe Goldenhirsch opp i en leiegård i Praha. Da Moshe er i tenårene, slutter han seg til et omreisende sirkus, blir tryllekunstner og får ære og berømmelse som Den store Zabbatini rett før krigen i Europa bryter ut. Når det blir oppdaget at Zabbatini er jøde, er den slitte kofferten med tryllesakene hans eneste håp om å overleve når han sendes til konsentrasjonsleir.Los Angeles, 2007: Foreldrene til Max skal skilles. Det eneste Max ønsker seg, er at familien skal holde sammen. Da han oppdager et opptak med Den store Zabbatini der han nevner et triks som garanterer evig kjærlighet, oppsøker Max den gamle mannen og ber ham utføre trikset på foreldrene. Den store Zabbatini vet at det ikke finnes noe slikt triks, men lar seg overtale til å utføre sitt magiske triks en siste gang. Da oppdager han en forbindelse mellom sin fortid og Max' fremtid, og innser at magi faktisk finnes - hvis man tror på den - og at noen ganger kan mirakler skje.

Stearinen er som kjent flytende når den er varm og det er lett å søle. Når du søler, kjøles stearinen raskt og du får en lei innsmeltet flekk. Prøv dette enkle trikset, og nyt sommeren uten den irriterende vepsen.

Se om det fungerer, men les også at danske leger nederst i artikkelen advarer og presiserer at du bør vite hva du holder på med når du bruker kjemikalier på denne måten. Vaskerom for hele familien. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet.

RELATERTE BØKER