Den som elsker noe annet

Den som elsker noe annet - Karin Fossum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Fossum
DIMENSJON
8,47 MB
FILNAVN
Den som elsker noe annet.pdf
ISBN
1441358929629

BESKRIVELSE

Et nesten nakent guttelik blir funnet av et ektepar på søndagstur. Det blir fort klart at det dreier seg om seksuelt misbruk, og Sejer og Skarre gjør sine undersøkelser i det lokale pedofile miljøet, men uten resultat. Så forsvinner nok en gutt, den kraftig overvektige Edwin, men denne gangen finner de ikke noe lik. Edwin er som sunket i jorda.Den som elsker noe annet er Karin Fossums åttende roman med etterforsker Konrad Sejer. Den er spennende inntil det uutholdelige, og den preges sterkt av det som er blitt forfatterens varemerke; viljen til å forstå det kompliserte grunnlaget for menneskenes handlinger, inkludert pedofili.

Uttrykket består av 8 vokaler og 12 konsonanter. Den som elsker noe annet. 3.93 1028 5 Forfatter: Karin Fossum Innleser: Nils Ole Oftebro.

Finnes som e-bok. Et nesten nakent guttelik blir funnet av et ektepar på søndagstur.

RELATERTE BØKER