Døden i arbeid

Døden i arbeid - Kristian Klausen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Klausen
DIMENSJON
10,18 MB
FILNAVN
Døden i arbeid.pdf
ISBN
2582232039115

BESKRIVELSE

Døden i arbeid er en kontrafaktisk roman som opphever grensene mellom biografi og fri diktning.Bildekunstneren Mark Rothko begikk selvmord i New York i 1970. Han etterlot seg ingen forklaring, bare et livsverk av gåtefulle non-figurative malerier. Denne romanen er formet som Rothkos fiktive avskjedsbrev, men fra en helt annen virkelighet: Han bor i Drammen. I samme by bor også minimalisten Agnes Martin. Vi følger hennes arbeid som lærer, hennes forsøk på å forsone seg med psykisk sykdom (schizofreni), og får et innblikk i hva som påvirker hennes kunstneriske utvikling.

Alle artikler er publisert med dato - enten for opprettelse av dokumentet eller revidert dato. Død fugl - et eksempel på arbeid med pedagogisk dokumentasjon. Tenk deg at du kommer ut på barnehagens uteområde og runder et hjørne.

Denne romanen er formet som Rothkos fiktive avskjedsbrev, men fra en helt annen virkelighet: Han bor i Drammen. I samme by bor også minimalisten ... Døden i arbeid er en kontrafaktisk roman som opphever grensene mellom biografi og fri diktning.

RELATERTE BØKER