Flatfjes sin hemmelighet

Flatfjes sin hemmelighet - Erin Hunter | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Flatfjes sin hemmelighet.pdf
ISBN
6090082843304

BESKRIVELSE

DE STORE FORTELLINGENE Flatpote er fullt og helt en katt av Skyggeklanen, og hun kan ikke vente med å bli en fryktløs kriger. Flatpote trenes som lærling og mottar til slutt sitt krigernavn - Flatfjes. Til hennes store overraskelse, skjønner Flatfjes at potene hennes ikke er ment til å spre blod. Hennes skjebne ligger i å være helbreder, og Flatfjes tar plassen som Skyggeklanens medisinkatt. Drømmene til Flatfjes er derimot hjemsøkt av en mørk profeti, og hvert potesteg hun tar virker tynget av hjertesorg. Mens hun kjemper for å fri seg fra sin krigerfortid, forstår Flatfjes at fremtiden hennes er dyster. Den farges av en hemmelighet som kan ødelegge krigerklanene. Serien om KATTEKRIGERNE. handler om villkatter som har delt skogen inn i klaner, og kjemper for makt og kontroll. Gjennom flere generasjoner har de tydet jordens og himmelens tegn og opplevd magi, kamp og kjærlighet.

Den farges av en hemmelighet som kan ødelegge krigerklanene. Mer informasjon om Flatfjes sin hemmelighet; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Mandal for å kunne reservere denne tittelen. Logg inn for å reservere.

Hennes skjebne ligger i å være helbreder, og Flatfjes tar plassen som Skyggeklanens ... Flatfjes sin hemmelighet. Erin Hunter; Tora Larsen Morset (Oversetter) Les utdrag DE STORE FORTELLINGENE Flatpote er fullt og helt en katt av Skyggeklanen, og hun kan ikke vente med å bli en fryktløs kriger.

RELATERTE BØKER