For Guds skyld

For Guds skyld - Jan Mehlum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
12,97 MB
FILNAVN
For Guds skyld.pdf
ISBN
1487956997695

BESKRIVELSE

En svart hånd stikker opp av operabyggets betongfundament: En afrikansk utvekslingsstudent er brutalt myrdet; han er en profilert muslim og har fått et kors risset inn i ansiktet. En tid senere blir en forsker på Handelshøyskolen BI, også han afrikaner og muslim, funnet drept og skjendet med et tilsvarende, blodig kors. Dette blir opptakten til et nytt drama med tønsbergadvokaten Svend Foyn i hovedrollen, en sammensatt historie som sender Foyn ut på en lang reise i tid og rom, helt til Øst-Afrika, der han må lete etter gåtens nøkkel. Maktmennesker med skjult agenda, dystre begivenheter i en afrikansk småby, u-hjelpere med egne prosjekter, en gammel sjømann som får en brå død. Alt henger på merkelig vis sammen, selv om ingenting er hva det ser ut til å være. "Jan Mehlum leverer som alltid solide krimvarer." VG FOR GUDS SKYLD er en frittstående fortelling og den åttende boken i serien om Svend Foyn fra Rivertonprisvinner Jan Mehlum.

Men De må for guds skyld ... Syng, for Guds skyld, Stavanger, Norway. 222 liker dette.

Det er tilstrekkelig mange av jødisk tro her som kan lese og som kan fortelle folk i Israel at for Guds skyld, se hva dere gjør med opinionen i USA, sier en tjenestemann i Det hvite hus. Ingen panikk, tenkte han, for Guds skyld ingen panikk.

RELATERTE BØKER