Hedvig får en sommervenn

Hedvig får en sommervenn - Frida Nilsson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida Nilsson
DIMENSJON
12,14 MB
FILNAVN
Hedvig får en sommervenn.pdf
ISBN
8520848858592

BESKRIVELSE

Hedvig har sommerferie. Men selv om solen skinner, er det gudsjammerlig kjedelig. Den eneste lekekameraten er eselet Max-Olov, og han holder seg mest for seg selv. Dessuten har farmor fått en propp i hjernen og oppfører seg veldig merkelig. Det ser ut til å bli tidenes kjedeligste sommer. Helt til Steken dukker opp!Hedvig får en sommervenn er den tredje, frittstående boka om Hedvig, som bor utenfor huttaheiti og er nabo med ingen.Målgruppe: 6-9 år.Frida Nilsson er forfatteren bak romanene Ishavspirater (2017) og Det tynne sverdet (2018), i tillegg til bøkene om Hedvig. Hun skriver om de helt store spørsmålene - livet, døden og kjærligheten - med grenseløs humor og stort alvor, og blir av kritikerne ofte sammenliknet med Astrid Lindgren og Roald Dahl. Nilsson har mottatt internasjonal annerkjennelse for sitt forfatterskap, og bøkene hennes har blitt nominert til den prestisjetunge Deutscher Jugend Literaturpreis i Tyskland, i tillegg til flere litteraturpriser i Frankrike. Hun har blitt nominert til Augustprisen tre ganger, og i 2014 mottok hun Astrid Lindgren-prisen. I 2018 mottok hun Kulla-Gulla priset fra Svenska barnboksinstitutet.Sagt om Hedvig-bøkene:«Nydelig som en kveldshimmel hos Marikken» - DN«Vittig, lett og lødig. Jeg gleder meg til de neste bøkene om Hedvig!» - Frøydis Eriksen, Barnebokkritikk.no«Les, se, le, gråt og overraskes!» - SvD«Det bobler av glede og galskap.» - Norrtelje Tidning«Lykkelige er de barna som får bli kjent med Hedvig!» - Eva Bejhed, Bohuslänningen

4.51 77 5 Forfatter: Frida Nilsson Innleser: Charlotte Grundt. Finnes som lydbok.

De steiler og sparker bakut, mens de drømmer om egen hest. Kjøp Hedvig får hestefeber fra Bokklubber Den gatesmarte bondetuppa Hedvig har begynt i andre. Alle jentene i klassen er rammet av hestefeber og drømmer om egen hest.

RELATERTE BØKER