Måtehold i grådighetens tid

Måtehold i grådighetens tid - Henrik Syse | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Syse
DIMENSJON
8,18 MB
FILNAVN
Måtehold i grådighetens tid.pdf
ISBN
5360424870326

BESKRIVELSE

Aktuell hverdagsfilosofi i vårt forbrukssamfunn: Henrik Syse graver frem igjen den gamle, men samtidig så aktuelle dyd - måtehold. Han er overbevist om at et samfunn som tar til seg - og øver seg opp i - måtehold og moderasjon, vil kunne møte fremtiden med langt større trygghet enn et samfunn som gir seg hen til ureflektert nytelse.

Overfladisk Boken 'Måtehold i grådighetens tid' er utgitt på Cappelen Damm forlag. Måtehold i grådighetens tid Henrik Syse (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall . Kjøp.

Foto: METTE MØLLER Vis mer Måtehold (gresk: σωφροσύνη, Sofrosyne) er en av gresk filosofis fire kardinaldyder.Disse ble opptatt i kristen etikk som også regner måtehold som en dyd. Måtehold er også en av buddhismens fem dyder.

RELATERTE BØKER