Krigsår

Krigsår - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
10,31 MB
FILNAVN
Krigsår.pdf
ISBN
4227036286554

BESKRIVELSE

Norge er i krig, og for Elise og resten av familien er ingenting som før. Det er rasjonering på nesten alt de trenger i hverdagen, både mel, melk, sukker og kaffe. Likevel er Elises største bekymring at noe skal hende med familie og venner. Hun forstår at Sigurd og ryddegjengen driver med motstandsarbeid i det skjulte. Hva om de blir tatt? Hva hun ikke vet, er at også Rosalind har tatt på seg hemmelige oppdrag. Rosalind kjente at det begynte å stramme i magen. Hvordan kunne hun vite at disse to var de rette mennene? Kanskje de var nazister som hadde snappet opp at det skulle komme en ung jente med toget? En med ransel på ryggen, fylt av noe de gjerne skulle ha tak i? For at det hun hadde båret på fra Oslo var viktig, det forsto hun først nå!

Eitt bind pluss register står att før verket er fullført. Forfattar av bind I og II var Torgils Hodne.

4 av 10 planlegger oppsigelser Suverent om kongens krigsår. Med suverent grep på stoffet og sjelden språklig eleganse gir Bomann-Larsen oss kong Haakons krigsår i en forrykende fortelling. Krigsår i bilder.

RELATERTE BØKER